Støt os

Netværksgruppen er et frivilligt initiativ, som har brug for økonomiske muskler. Da vi arbejder på mange forskellige projekter og lægger mange kræfter i at samles, organisere os og sikre, at prostitution har en fast plads på den politiske dagsorden, er det nødvendigt og guld værd for os med økonomisk støtte.

Alle har mulighed for at støtte os. Både private, organisationer og virksomheder kan give et bidrag eller støtte os med et fast beløb månedligt eller årligt.

Kunne du tænke dig at støtte Netværksgruppen?

Du kan støtte os med et enkelt beløb eller overføre et fast beløb hver måned. Din donation kan overføres til:

Reg og kontonummer:

Reg: 2104

Kontonummer: 6890 704 539

Hvad går pengene til?

Pengene går blandt andet til: udgifter og opretholdelse af hjemmesider, omkostninger til Netværksgruppens møder, herunder booking af fagpersoner, der kan holde relevante oplæg, iværksættelse af nye projekter, supervision til medlemmerne, aktiviteter med henblik på at styrke medlemmernes sociale relationer, materialer, arbejdsgrupper, aktiviteter og arrangementer der kan styrke Netværksgruppens fællesskab, promovering af Netværksgruppen og meget mere. Vil du vide mere specifikt, hvad dine penge går til, så skriv til os og spørg. Der kan du også komme med forslag til andre projekter, som Netværksgruppen eventuelt kunne iværksætte.