Kontakt

Har du erfaring fra prostitution? Og ønsker du at være med i Netværksgruppen? Så kontakt os via formularen nedenfor. Du kan være hundrede procent anonym, og dit navn vil ikke optræde nogen steder uden din accept.

Ønsker du at forlade prostitution, men er usikker på, hvor du kan få kvalificeret hjælp, så læs mere HER – derudover står vi gerne til rådighed med gode råd, støtte og opbakning. I så fald bruger du blot kontaktformularen nedenfor.

Ønsker du at støtte Netværksgruppen med et økonomisk bidrag, så kan du også bruge formularen nedenfor eller læse mere HER.

Er du skoleelev eller studerende, så anbefaler vi dig at tage udgangspunkt i dette blog-indlæg, hvor Tanja Rahm har samlet en lang række af de spørgsmål, hun er blevet stillet gennem tiden. Vi anbefaler dig ligeledes at læse HER, hvor Netværksgruppen har lavet en Q & A, og besvaret en lang række af de typiske spørgsmål, som Netværksgruppen bliver stillet.

Derudover kører Netværksgruppen pt. på meget få ressourcer, hvorfor vi ikke står til rådighed for skoleelever, studerende, journalister eller andre der har spørgsmål til Netværksgruppen. Mails fra andre aktører end kvinder med prostitutionserfaring vil derfor ikke blive besvaret pt. Vi håber på jeres forståelse.

Pr. 1. februar 2019 og resten af året er det Lita Malmberg der er talsperson for Netværksgruppen og dermed er ansigtet udadtil.

Administration varetages af Tanja Rahm.

CVR: 36 58 40 84