Kontakt

Har du erfaring med prostitution? Og ønsker du at blive medlem af Netværksgruppen? Så kontakt os via formularen nedenfor. Du kan være hundrede procent anonym, og dit navn vil ikke optræde nogen steder uden din accept.

Ønsker du at forlade prostitution, men er usikker på, hvor du kan få kvalificeret hjælp, så læs mere HER – derudover står vi hjertens gerne til rådighed med gode råd, støtte og opbakning. I så fald bruger du blot kontaktformularen nedenfor.

Har du ikke erfaring fra prostitution, men ønsker at søge om støttemedlemskab? Så læs mere HER

Ønsker du at støtte Netværksgruppen med et økonomisk bidrag, så kan du også bruge formularen nedenfor eller læse mere HER.

Ønsker du at få et af Netværksgruppens medlemmer ud for at holde oplæg/foredrag eller andet, så skriv til os for at høre mere om honorar.

Er du skoleelev eller studerende, så anbefaler vi dig at tage udgangspunkt i dette blog-indlæg, hvor talsperson Tanja Rahm har samlet en lang række af de spørgsmål, hun er blevet stillet gennem tiden. Vi anbefaler dig ligeledes at læse HER, hvor Netværksgruppen har lavet en Q & A, og besvaret en lang række af de typiske spørgsmål, som Netværksgruppen bliver stillet. Skulle der være spørgsmål som ikke besvares i ovennævnte links, så er det muligt for studerende på videregående uddannelser at tilmelde sig et lukket arrangement, hvor det vil være muligt at interviewe nogle af Netværksgruppens medlemmer. Folkeskoleelever er velkomne til at sende en mail med deres spørgsmål, og så vil vi forsøge at finde tid til at besvare dem. Dog kan vi ikke garantere, at medlemmerne har tiden til at besvare dem, ligesom vi ikke har mulighed for at stile spørgsmålene til et bestemt medlem af Netværksgruppen.

Er du journalist og ønsker kontakt med Netværksgruppens talsperson Tanja Rahm, så skriv til os via formularen eller læg en besked på Netværksgruppens telefonsvarer: 9390 3023 – vi bestræber os på at ringe tilbage inden for få hverdage.

Vi bestræber os ligeledes på at besvare e-mails inden for få hverdage. – E-mails besvares af Netværksgruppens sekretær.

Navn*
E-mail:*
Emne*
Besked*

 

CVR: 36 58 40 84